Den store medlemsundersøgelse

Dansk Tennis Forbund og DGI har tilsammen lavet en landsdækkende medlemsundersøgelse, hvor du kan være med til at dele dine oplevelser som medlem i Dragør Tennis – så vi i fællesskab kan blive endnu bedre.

Til formålet er der lavet et anonymt spørgeskema, som tager ca. 4 minutter at besvare. Spørgsmål, som udelukkende handler om dine oplevelser i udendørssæsonen 2020. 

Når deadline udløber d. 22. november, så får Bestyrelsen adgang til de anonymiserede svar og kan dermed se, hvad vores medlemmer mener om klubliv, arrangementer, træning, faciliteter og klubdrift – og sammenligne os med andre af landets tennisklubber.

Du besvarer spørgeskemaet her: https://da.surveymonkey.com/r/tennisevaluering2020

Hvis I er flere medlemmer i husstanden, så kan spørgeskemaet besvares flere gange.

Analyse af besvarelserne

Når du udfylder spørgeskemaet, accepterer du, at ’Bevæg dig for livet – Tennis’ må analysere og præsentere dataene i anonymiseret form, samt at klubben ligeledes har adgang til dataene. Du kan læse mere om Bevæg dig for livets privatlivspolitik her: www.bevaegdigforlivet.dk/privatlivspolitik

Bestyrelsen vil bruge resultaterne til at vurdere hvilke(n) indsats(er), der skal iværksættes når udendørssæson 2021 går i gang. 

Din besvarelse går til et godt formål

For hver besvarelse giver Dansk Tennis Forbund og DGI sammen 1 kr. til ”Team Fred”, som støtter børn med autisme til en god tennisstart i trygge rammer.

/Bestyrelsen