Endnu en bane åben….

Så er bane 1 også klar til spil! Og det vil sige, at der nu kan bookes på såvel 1, 7, 8 og 9.

Det gælder stadig at man skal holde øje med halbooking, da vi lukker i tilfælde af nattefrost. Banerne bliver simpelthen så bløde, at de tager skade af spil.

Det er ultra, ULTRA vigtigt, at der kun spilles på de nævnte baner og slåmuren. De andre må end ikke betrædes, da de er for bløde. 

Det er ligeledes ultra vigtigt, at man bruger lang tid på at reparere eventuelle huller efter endt spil. Og det er ikke usandsynligt, at det hedder 45 minutters spil og 15 minutters udbedring. Brug skraberen, ulign hullet og tramp det lidt til. Man behøver p.t. IKKE af feje linier, da disse har brug for lidt grus til at holde dem på plads. Det vil naturligvis ændre sig, når vi når længere hen på sæsonen.

Åbning af vores baner primo marts er helt uhørt, og kan vel bedst betegnes som eksperimenterende 🙂 Vi aner ganske enkelt ikke hvordan omfattende spil vil påvirke banerne, og alle skal derfor være opmærksomme på at fornøjelsen kan ophøre lige så pludselig som den begyndte. Hvorvidt banerne holdes åbne vil blive vurderet på daglig basis.

Da klubhuset er under ombygning vil der ikke være adgang til dette. Hverken kaffe, omklædning eller toilet. 

Vi vil også gerne lige benytte lejligheden til at minde om Corona reglerne: 

  1. Symptomer – så bliver du hjemme
  2. Sprit af (tag en flaske med i tasken)
  3. Hold afstand
  4. Forlad anlægget efter endt spil – også selvom det er hyggeligt at se klubkammerater

God fornøjelse!

/Bestyrelsen