Serie 1

23. maj – Serie 1 Dragør – ALT

Årets 2. holdkamp blev spillet d. 23. maj, og endelig var det danske forår med os 🙂 Høj sol, 23 grader og 1 ms i vind. Perfekt.

DT stillede til start med følgende

1. HS – 911 (aka Joakim Dideriksen)
2. HS – Junior (Daa Hansen)
1.DS – Ida Storm Ankerstjerne
HD – Jevle + Spindler (Jesper Larsson og Claus Spindler)
MIX – Estelle + Missen (Estelle + Christian Fossick

Vi lagde ud med HD, MIX og 1.DS

Ida lagde ud med sin damekamp på bane 6. Det var tydeligt, at det var en ny dag, og at hun havde lagt debut kampen bag sig. Med knivskarpt grundspil fra baglinjen, spillede hun en sikker 6-0 hjem i første sæt. I 2. sæt lagde ALT’s dame spillet om med slices og stopbolde, men lige lidt hjalp det, da Ida var overmagten idag. Sikker 6-4 sejr i 2. sæt. Genial start.

På nabo banen spillede Estelle og Missen aka le tour aka el toro 🙂 Det var tydeligt, at El Toro lige skulle afklimatisere efter at have stået i køkken hele dagen og forberedt en skøn choko kage. Men efter en lidt shaky start blev 1. sæt hevet hjem 7-5. I 2. sæt trådte Estelle i karakter. Det er ikke for ingenting, at man er gammel junior champ på dame touren. Med sikkert grundspild og flugtninger blev El Toro og Estelle sejrherrerne med endnu 7-5 i 2.sæt. Det lugtede af årets første sejr til Team Roddick.

På bane 5 stod den på HD. Her var Jevle og Spindler top motiverede, men pludselig skete det uventede. En gammel kending trådte ind på Campo Centrale. Søren “Boom Boom Becker” Thomsen kom frem som trold af en æske for at danne den ene halvdel af ALT’s double.
For dem som ikke kender Søren, har han spillet i DT i hele hans opvækst og først stoppet for 2 år siden.
Et lignende skift i sportens verden var ikke set siden Laudrups skift fra Barcalona til Real Madrid tilbage i 94’
Dette psykede DT’s ellers så stærke HD. Et hurtigt nederlag blev inkasseret 6-1 6-2.

Nu var det op til 1. HS og 2. HS at lukke kampen og sikre 2 point. 911 på bane 6 skuffede ikke. En sten sikker 6-4 6-2 sejr.

På bane 5, spillede holdkaptajnen 2. HS. Her var det som om der alligevel var lidt RF magic i hans ketcher. Som forvandlet spillede han en overbevisende sejr i hus til 4-1 samlet set.

Det flotte resultat blev fejret med lækre salater, samt en konge chokoladekage. Fantastisk måde at fejre årets første sommeraften på 🙂

Kamp resultater
1.HS 6-4 6-2
2.HS 6-1 6-3
1.DS 6-0 6-4
HD 1-6 2-6
MIX 7-5 7-5

/lasse daa hansen

16. maj – Serie 1 Dragør – KFUM

Så løb sæsonens først holdkamp i Serie 1 af stablen.

Det var en kold omgang.

DT stillede til start med følgende:

1. HS – Junior

2. HS – Kenneth Fridthjof

1.DS – Ida Storm Ankerstjerne

HD – Jesper + Christian

MIX – Michael Weiss + Estelle

DT havde en debutant med i Ida Storm Ankerstjerne. Hun blev kastet ud i en benhård dame single. Hun gjorde en flot entré med rigtig mange flotte dueller. Dog blev det til et nederlag for debutanten.

På nabobanen skulle kaptajnen vise vejen frem. Med new Racket, new string, kunne det ikke gå galt 🙂 Meeeeen det gjorde det. Kaptajnen måtte erfare, at bare fordi der står Roger Federer på skeen, betyder det ikke at titlerne vælter ind af sig selv 😉

3. kamp var Mr. Fridthjof på bane 5.

Mr. Friedhjof som var fløjet ind fra sommer residensen på Mallorca til netop denne kamp, var desværre lidt mærket af det heftige temperatur fald. Ikke som at stå i 30 grader og slide på de Mallorcanske grus marker.

Historien gentog sig desværre. Endnu et nederlag blev inkasseret.

Så kom turen til DT’s Spar Ace. The Weiss og Estelle i Mix. Efter to hurtige sæt, 1 til hver, stod vi pludselig i et 3. og afgørende sæt. uha. Ikke lige hvad vi havde regnet med. Og ved stillingen 3-3 gik der koldbrand i Dragør tennis 🙂 Vi tabte 6-3 i 3. Ærgerligt.

Meeen så kom turen til HD. Jesper og Christian var top tunede… og iført Armani fra top til tå.

De så så skarpe ud at KFUM scratchede 🙂 hurra første sejr på WO.

Samlet nederlag til DT på 4-1

Kampens resultater:

1.HS 5-7 3-6

2.HS 3-6 3-6

1.DS 0-6 1-6

HD WO

MIX 2-6 6-1 3-6

/lasse daa hansen