Serie 4

16. juni: DT – KB (Serie 4)

KB er et svært hold at spille mod – og desværre skulle Serie 4 også løbe ind i gedigne øretæver torsdag d. 16. juni, hvor følgende stillede til kamp på Peter Bangs Vej:

HS: Hans Østergaard

HS: Thomas Holte

DS: Michaela Roepstorff

MD: Charlotte Gottlieb Thörring / Jens Simonsen

HD: Sten Faurschou / Johnny Erlandsen

 

Der blev kæmpet bravt på alle baner og omend det lyder som en rigtig – RIGTIG – dårlig undskyldning, så vidner cifrene på ingen måde om, hvor tæt kampene i virkeligheden var. Efter knap 3 timer var holdkampen overstået og holdet kunne slukørede vende tilbage til 2791 med et 5-0 resultat i bagagen.

26. maj: DT – B93 (Serie 4)

Efter en kort stime på 2 sejr, løb Serie 4 desværre også ind i øretæver…. og så endda på hjemmebane torsdag d. 26. maj.

På den solrige aften stillede følgende til kamp:

HS: Hans Østergaard

HS: Martin Bay Michelsen

DS: Michala Roepstorff

HD: Allan Sølvtofte / Johnny Erlandsen

MD: Britt Hougaard Bo / Sten Faurschou

DS, HD og 2. HS var de første til i kamp. Og der ser ud til at være en trend i lange damekampe på Serie 4 holdet, da begge holdkaptajner hurtig indså, at skulle alle 5 kampe afvikles inden mørkets frembrud, så var et match tiebreak nødvendigt i stedet for et 3. sæt. Således afgjorde Michala kampen med 10-4 og sikrede sig dermed sejren.

Efter en længere skadespause var Martin for første gang i kamp, og måtte se sig besejret med cifrene 16 16.

HD kæmpede en brav kamp med flugtninger, skru og til tider cirkusprægede bolde (fra begge sider af nettet), men endte efter en tæt kamp med at tabe 26 62 67 (6-8).

Således var Dragør nede med 2-1 – så håbet var på ingen måder ude, da Hans Østergaard og Britt/Sten blev sendt på banen.

Hans trak desværre det korteste strå i en match tie break – og kort efter stod det også klart, at Britt/Sten måtte se sig besejret med cifrene 57 46.

Resultat: DT taber holdkampen 1-4.

/charlotte gottlieb thörring

24. maj: DT – NTK (Serie 4)

Holdopstillingen var som følger:
1. HS: Hans Østergaard
2. HS: Steen Warming
DS: Charlotte Gottlieb Thörring
HD: Bent Christensen / Erik Vang Olsen
MD: Heather Ludvigsen / Johnny Erlandsen

Der var ikke meget at klage over den aften – dejlig aftensol og helt vindstille. Perfekte forhold til at spille tennis.

I første runde blev MD, DS og 2. HS sat i gang. Heather og Johnny gjorde relativ kort proces (62 61) og holdets nyeste tilkomne medlem, Steen Warming viste ingen nåde med resultatet 64 60.

Anderledes gik det under DS, hvor slutcifrene vidner om kriser på begge sider af nettet. Men i den sidste ende trak Dragør sejren hjem med cifrene 61 46 76 (74).

Bent og Erik spillede en solid HD og vandt 60 63. Desværre faldt aftenens sidste kamp ud til NTKs fordel, og Hans måtte se sig besejret 62 57 36.

Bottom line: 2 kampe = 2 sejre

/charlotte gottlieb thörring