SM-finale i Dragør Tennis

Tennis Øst har netop sendt indbydelser til dette års Sjællandsmesterskaber ud – og det er med stolthed i stemmen, at vi kan fortælle, at finalestævnet vil finde sted hos Dragør Tennis i weekenden d. 6. + 7. juni.

Dette er en fantastisk mulighed for at vise vores klub frem og vi håber, at mange medlemmer allerede nu sætter kryds i kalenderen og lægger vejen forbi for at se det bedste tennis, som Sjælland kan byde på…. hvis ellers vi må mødes 😉

Måske har du også lyst til at være med – og hermed lidt yderligere info/instrukser fra Tennis Øst:

Tennis Øst har besluttet at indbyde til Sjællandsmesterskaberne ude 2020 – velvidende – at al ting i denne Corona-tid kan være svære at planlægge. Men det er nu muligt at melde sig til, og så vil Tennis Øst senere tage stilling til, hvordan mesterskaberne skal afvikles. 

Skulle Danmark stadig være præget af restriktioner, kan en mulighed være, at der måske oprettes færre rækker; at man kun spille singler; at man sammenlægger årgange; at man begrænser antal deltagere; at man udskyder spilleterminen – eller helt aflyser.

Så har du lyst til at være med i dette års Sjællandsmesterskaber, så er det nu muligt at tilmelde sig via Tournamentsoftware. Dog uden at betale. Det er meget vigtigt, at I ikke betaler. Den del hører I om senere, når/hvis Sjællandsmesterskaberne bliver til noget.

Tilmeld jer her på dette link i første omgang https://dtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=0811A4AD-5572-46CB-96E1-8C3EFFD7BD2C

Nedenfor kan I nærlæse invitationerne – og læs eventuelt mere på www.tenniseast.dk

/Bestyrelsen