Tennis Øst Mesterskaberne 2018

Kære medlemmer,

Så er det tid til at forsvare DTs ære ved Tennis Øst Udendørsmesterskaberne 2018. Turneringen er en sammenlægning af Sjællands- og Københavnsmesterskaberne.

Der er rækker for alle spillere i alle aldersgrupper, på alle niveauer og målet er at få så mange spillere med som muligt.

Via nedenstående links kan du læse invitationer for hhv. juniorer, seniorer og veteraner og finde mere information vedr. tilmelding og rækker.

Turneringen afvikles fra tirsdag den 5. juni til og med søndag den 17. juni 2018 – med fælles finalestævne hos Øresund Tennis (Humlebæk/Fredensborg) i weekenden den 16.-17. juni 2018 med enkelte semifinaler som afvikles fredag den 15. juni 2018 på forskellige anlæg.

Alle kampe skal spilles på de programsatte tider, dage og anlæg, dvs. INGEN kampe kan flyttes.

Der er pokaler til vindere og finalister i alle rækker og bronzemedaljer til semifinalister i alle juniorrækker.

I mesterrækken damesingle og herresingle spilles der om følgende præmiepenge: Vinder – kr. 12.000 – Finalist – kr. 6.000 – Semifinalister – kr. 3.000

I mesterrækken damedouble, herredouble og mixdouble spilles der om følgende præmiepenge: Vinderpar – kr. 6.000 – Finalistpar – kr. 3.000 – Semifinalistpar – kr. 1.500

SLTU og KTU håber på at rigtig mange spillere har lyst til at deltage, da det er vigtigt at turneringen er for alle interesserede.

Er man i tvivl om hvilken række, man hører til, eller har man spørgsmål til turneringen, kontakt venligst Daniel Mølgaard Nielsen – e-mail: dmn@tennis.dk

Det direkte link til tilmelding er https://sltu.halbooking.dk/proc_intro.asp

Indbydelse_Mesterskaber_2018_Juniorer

Indbydelse_Mesterskaber_2018_Seniorer

Indbydelse_Mesterskaber_2018_Veteraner

God fornøjelse – og held & lykke!

/bestyrelsen