Tennis Øst Mesterskaberne 2018

Kære alle,

Så fik vi afviklet Tennis Øst Mesterskaberne’s række U14 HS C, U14 HS D og U14 HD B. Resultaterne kan ses hér:

U14_HS_C_100618

U14_HS_D_100618

U14_HD_B_100618

Den videre turnering finder nu sted på andre sjællandske tennisanlæg, og finalerne spilles d. 16. + 17. juni hos Øresund Tennis (Humlebæk + Fredensborg). Her har du mulighed for at se såvel juniorer som seniorer og veteraner i aktion.

Tak til dem, som bidrog, assisterede og hjalp under weekendens afvikling:

Joakim Dideriksen – for at sikre rettidig kampstart

Karina Stoltze – for at styre tropperne (og Joakim og Mikkel)

Mikkel Daa Hansen og datter: Kagebagning og hard-core salg af denne

Lone Remsted – for at holde styr på resultaterne lørdag eftermiddag

Per Henriksen – for at holde styr på resultaterne lørdag aften

Merethe White – for at sikre at vi kom godt fra start søndag morgen

Steen Jørgensen – for at sørge for at spillere og Turneringsledelse ikke døde af sult i løbet af weekenden

Der blev ialt spillet 38 kampe, og det har selvfølgelig lagt beslag på vores anlæg. Det skal vi beklage, men der var en fantastisk stemning på vores anlæg – det vrimlede med spillere, forældre og bedsteforældre. Og qva ovenstående repræsentanter fra klubben har Dragør Tennis nu bidraget til en positiv oplevelse for rigtig mange involverede.

Når jublen så har lagt sig, så skal også lyde en opsang. Turneringsledelse har rakt ud til rigtig mange mennesker for at få flere til at involvere sig. Man lærer rent faktisk noget af at sidde bag turneringsbordet – og ønsker man ikke at lære noget, så kan man også bidrage med kagebagning; skænke en vandmelon; eller komme ned og stå for salget af mad & drikke. Jo flere vi er om at bidrage, jo sjovere bliver det for alle – og i den sidste ende resulterer det hele i et bedre klubliv.

Så næste gang – som rent faktisk er d. 23. og 24. juni, hvor vi afholder Dragør Senior Cup (væsentligt mindre arrangement med mange lokale repræsentanter) – så send en mail til sekretaer@dragoertennis.dk hvis du har lyst til at blive involveret.

Med venlig hilsen

DT Turneringsudvalg

Charlotte Gottlieb Thörring