Træningsprogram vinter 2016/2017

Kære alle sammen,

Så er træningsprogrammerne lagt, og igen i år har rigtig mange besluttet sig for at svinge ketcheren i løbet af vinterhalvåret.

En del af træningen i år vil finde sted i Protreatment-hallen på A. P. Møllers Allé. Den er under opførsel og forventes at stå færdig og klar til brug ultimo november. Dette vil få indflydelse på Boblernes træning, som må finde de varme bukser frem og træne udendørs om mandagen og i Hollænderhallen om søndagen – indtil hallen står færdig.

Dette er selvfølgelig beklageligt og mange anstrengelser er blevet gjort for at finde alternativer/få banekapacitet andre steder. Vi håber, at ungdommen vil blive smilet til af vejrguderne og få nogle gode træningspas på anlægget.

Med hensyn til seniortræningen, så er det vigtigt, at bemærke, at den endelige holdfordeling/baneopsplitning vil blive foretaget fra gang til gang – al afhængig af fremmøde.

Bemærk, at man med fordel kan læse enten ”Træningsprogram_Seniorer” eller ”Træningsprogram_Ungdom”, da disse oversigter indeholder yderligere information – og endelig tjek eventuelle aflysninger under “Ferie og Aflysninger”.

Skulle der være spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte cheftræner, Søren Bäcklund på tennischef@dragoertennis.dk

God fornøjelse!

vinter-2016_2017_total

traeningsprogram_ungdom

traeningsprogram_seniorer

/Bestyrelsen