Holdkampsberetninger

Første holdkampe den 15. maj

Både U8 og U12 drenge A-række startede årets holdkampe på hjemmebane. U8 mødte HRT (Hørsholm-Rungsted Tennisklub), mens U12 drengene stod over for HIK.

IMG_4585 (1)

U8, der består af Mira, Sebastian, Otto og Laura, lagde flot ud med at vinde holdkampen 5-1 over HRT. Så sejt.

Lidt svære var det for U12 drengene, der kæmpede med regnen, som gang på gang afbrød singlekampene og forstyrrede spillerytmen. Heldigvis artede vejret sig bedre i doublerne, som blev spillet uden afbrydelser.

Både Johan, Christian, Oliver og Adam leverede en flot indsats og kæmpede godt for hver bold, men desværre blev det til seks nederlag – kun et enkelt sæt kunne holdet sætte på resultattavlen ved kampens afslutning.

Foto 2 (2)

Det blev også en våd og kold første holdkamp for U12 mix holdet på Pile Alle hos KB.

Holdet bestod af: Oliver Dehn, Caroline Bo, Clara Ankerstjerne, Ida Jørgensen og Rasmus Graa.

De fire singler blev spillet i let regn og med nogle pauser, når det blev for vådt. Oliver og Clara vandt begge deres singler – mens Caroline og Ida desværre tabte deres kampe så 2-2 inden doublekampene.

I double tog regnen til, og flere frøs – men børnene valgte at spille igennem for at forsøge at holde varmen. 1 double spillede Caroline og Oliver sammen og vandt deres kamp – mens Ida og Rasmus desværre tabte deres kamp.

Efter kampen valgte holdet at få varmen igen i KBs klubhus over en god gang bordfodbold.

Så 3-3 i første holdkamp – rigtig fint.

U10

Også U10-holdet mødte KB i deres første holdkamp, og Dragør Tennis triumferede på københavnerklubbens hjemmebane. Det blev nemlig til en flot sejr i alle kampe – både single og double.

Stort tillykke til Asta, Cecilie, Matilde og Emil.

IMG_2309

U14- holdet var også på udebane i KB, og de kunne også tage hjem med en sejr på 6-0. Desværre skyldtes det, at KB glemte at møde op til deres egen hjemmekamp!

Men når nu Dragør-spillerne var i tennistøjet og der var ledige baner, så kunne de jo lige så godt tage en kamp mod hinanden. Det blev til en sejr i double til Ida og Mads over Liva og Clara.