Boldmaskinen is back!

Du har nu mulighed for at tegne et abonnement til brug af Dragør Tennis boldmaskine. Tegning kræver dog, at man deltager i et af nedenstående “introduktions-kurser” – eller modtager instrukser direkte fra et bestyrelsesmedlem.

Formanden er trukket i træningstøjet søndag d. 23. april, kl. 10-12 og så vil der være mulighed for at høre mere og afprøve konceptet.

Deltagelse i introduktionskurserne er naturligvis gratis – men du må meget gerne melde dig til hér:

Kl. 10-11: https://dragoertennis.halbooking.dk?holdnr=810

Kl. 11-12: https://dragoertennis.halbooking.dk?holdnr=811

Abonnementet gælder fra den dag, hvor abonnementet tegnes, til 31. december 2023. Det koster 250 kr. at tegne et abonnement, som er med til at finansiere bolde og eventuelle reparationer.

Du kan tegne et abonnement hér: https://dragoertennis.halbooking.dk?holdnr=793

Du bedes være opmærksom på disse regler:

Du må kun benytte de trykløse bolde, som er i mælkekassen. De er specielt indkøbt til maskinen, som ikke tåler andre boldtyper. 

Boldmaskinen må kun benyttes på bane 4, 5, 6 og 7. Til disse baner er der adgang via fliser og det giver mindre slitage på maskinen.

Boldene transporteres til og fra banen i mælkekassen. 

Abonnementet er personligt og må ikke videregives. Men du må gerne invitere andre medlemmer af Dragør Tennis til at spille med dig. Altså skal der minimum være en abonnent med på banen.

Du booker boldmaskinen ved brug af dit eget nummer og vælger så boldmaskinen som medspiller. 

Skulle der opstå problemer eller tekniske udfordringer med maskinen, er det vigtigt at du asap sender en mail til sekretaer@dragoertennis.dk

God fornøjelse!

/Bestyrelsen