Finaleprogram – opd. 17/9

(Update pr. 170920: Endnu en finalist fundet)

Så er en lang klubmesterskabsturnering ved at nå sin ende og i de kommende hverdage afvikles de allersidste semifinaler.

Mange finalister er dog allerede fundet, og p.t. ser finaleprogrammet ud som følger:

Det kan ikke understreges nok, at ovenstående er et preliminært program. Eksempelvis, så mangler vi stadig at få fundet finalisterne i Ungdomsmesterskaberne, og de skal selvfølgelig også med i kabalen.

Det har været et puslespil af de større at få programmet til at hænge nogenlunde sammen, og Turneringsledelsen har prøvet at tilgodese flest mulige spillere – men er helt på det rene med, at dette nok ikke er lykkedes til fulde. Vi håber på forståelse… og at I alle er i god form 🙂

Det kan ligeledes heller ikke udelukkes, at der bliver foretaget ændringer i ovenstående, så tjek med jævne mellemrum websitet hér. Vi håber, at alle er fleksible, således at vi får et par hyggelige finaledage med masser af god tennis.

På nær den første spillerunde, så er alle tider ca. tider, og finalisterne bedes holde sig orienteret omkring eventuelle forskydninger og møde op i god tid.

Ønsker du at spise med i løbet af weekenden, så husk at skriv dig op på listen i klubhuset. Der vil desværre ikke være mulighed for eftertilmelding på selve dagen. Sidse frist for tilmelding er torsdag d. 17. september.

Frokosten vil blive portionsanrettet og udleveres på forsvarlig vis. I Coronaens tegn er fadølsanlægget pakket væk, men der vil være mulighed for køb af øl, vand og vin. Og så får vi besøg af “Javaneseren”, som igen vil forkæle os med god kaffe.

Skulle der være spørgsmål til finaleprogrammet, så tag gerne fat i sekretaer@dragoertennis.dk.

Vel mødt!