Klubmesterskaberne 2024 (Ungdom)

Kære alle juniorspillere og forældre

Vi håber, I har haft en fantastisk sommer! Vi har nu fornøjelsen af at invitere vores fantastiske juniorspillere til årets klubmesterskaber, som finder sted i september. Det er en meget fin anledning for alle juniorspillere – både de øvede og mindre øvede – til at få spillet en masse kampe og vi håber, at så mange som muligt vil deltage. Vi lægger stor vægt på, at det bliver sjovt og socialt. Vi tilpasser rækkerne efter alder og niveau, så alle kan få glæde af at deltage. Det er gratis at deltage for juniorerne. I skal blot tilmelde jer senest d. 31/8 via halbooking: https://dragoertennis.halbooking.dk?holdnr=978

Lidt praktisk information:

Turneringsperiode: 7. til 15. september.

Finaleweekend: Samtlige semifinaler og finaler afvikles d. 14. + 15. september 

Reserveweekend: d. 21 + 22. september (i tilfælde af regn)

Turneringsledelsen er klar over, at ikke alle læser denne info eller måske er usikre på, om det er relevant for dem. Derfor – spread the word.

Klubmesterskaberne afvikles efter ”Klubmesterskabsreglement” af 08.04.2021, som er godkendt af bestyrelsen. Du kan læse reglementet hér, og der vil blive lagt en kopi af klubmesterskabsreglementet i klubhuset.

Af øvrige væsentlige regler kan nævnes:

§4 – Minimum antal deltagere

For at en række vil blive afviklet, kræves der mindst 4 deltagere/par, dog kan turneringsledelsen beslutte, at der spilles ”alle mod alle” hvis der kun er 3 tilmeldte i rækken.

§5 – Sammenlægning af rækker

Ved manglende tilmelding kan turneringsledelsen beslutte at sammenlægge to eller flere rækker. Endvidere kan klubmesterskaberne udvides med nye rækker, hvis turneringsledelsen finder det relevant.

§6 – Mulige deltagere

Alle klubbens aktive medlemmer kan deltage i klubmesterskaberne. Undtaget er dog medlemmer, der udelukkende repræsenterer andre klubber i officielle turneringskampe (holdturnering eller åbne turneringer) eller som deltager i disse klubbers klubmesterskaber.

§15 – Flytning af kampe

Man kan selv indbyrdes aftale et andet tidspunkt end det programsatte. Det kræver dog, at man selv reserverer ny tid og samtidigt giver besked til turneringsledelsen, så den oprindelige reservation kan fjernes. Man skal tillige påføre det nye kamptidspunkt på turneringsplanen. Kampen skal afvikles inden næste runde i turneringen. Finaler kan ikke flyttes.

Opstår der en situation, hvor en flyttet kamp aflyses pga. eksempelvis vejr eller lignende, således at afviklingen ikke kan ske inden næste runde skal gennemføres, så taber den spiller, der har ønsket kampen flyttet.

Med håb om gode kampe og højt humør,

Turneringsudvalget v/

Lasse Lyngbo, lasselyngbo@gmail.com

Søren Becklund, tennischef@dragoertennis.dk

Kristoffer Bruzelius, k.bruzen@hotmail.com