Ungdom

Tennis for børn og unge på alle niveauer

Uanset om du er en erfaren spiller eller lige er begyndt at udforske tennisverdenen, så er der noget for alle. Dragør Tennis er primært en breddeklub med et varieret tilbud for børn og unge i alle aldre og på alle niveauer. Vi udbyder derfor et varieret træningstilbud som består af følgende overordnede koncepter:

 1. Familietennis: For børn mellem 3-5 år, som går på banen sammen med forældre eller bedsteforældre. En sjov introduktion til tennis for de yngste.
 2. Tennisskolen: For børn og unge, både nybegyndere og mere øvede. Træningen følger ”Play & Stay”-konceptet, hvor der spilles med rød, grøn eller gul bold. Banestørrelsen er afhængig af niveau og alder.
 3. Boblere: For de mere erfarne spillere, der ønsker at konkurrere i pointgivende turneringer. I boblergruppen stilles der krav til niveau og ambition, og optagelse sker efter aftale med Cheftræner, Søren Bäcklund.

Der er med andre ord plads til alle. Fra nybegyndere til øvede; dem, som blot ønsker at spille én gang om ugen; dem, som gerne vil spille et par gange om ugen; og til dem, som vil dygtiggøre sig og dyrke tennis som en konkurrenceidræt.

Ambition

Vi ønsker at fremme tennisglæden hos alle børnene uanset alder og niveau. Støtte dem, som gerne vil spille individuelle turneringer og holdkampe og på den måde skabe og styrke venskaber blandt de mange tennisbørn.

Det sociale

Vi gør meget for at udvikle det sociale fællesskab blandt børnene, så der skabes relationer og venskaber på tværs af årgangene.

I løbet af året afholdes en række aktiviteter:

 • Standerhejsning 
 • Tennissportens dag
 • Holdkampe
 • Daycamps
 • Sommercamps
 • Klubmesterskaber
 • Individuelle turneringer som Dragør Cup og Dragør Open
 • Træningslejr for boblere
 • Juleturnering (familie-arrangement)

Om ungdomsudvalget

I udvalget arbejder vi på at sikre en bred ungdomstrup med fokus på både det sportslige og det sociale. Det er vores mål at skabe et stærkt fællesskab gennem træning og sociale aktiviteter.

Hvem skal jeg tage fat i?

I Dragør Tennis er vi flere om at dele ansvaret for vores juniorer. Og man er altid velkommen til at kontakte os i Ungdomsudvalget, hvis man har ungdomsrelaterede spørgsmål eller input.

Formand for Ungdomsudvalget og medlem af bestyrelsen:

Tore Duvold – ungdom@dragoertennis.dk

Medlemmer af Ungdomsudvalget

Annemarie Stengaard  – annemariestengaard@gmail.com

Daniel Fleischer – Daniel.Fleischer@ragnsells.com

Kristoffer Bruzelius – k-bruzen@hotmail.com

Lasse Lyngbo – lasselyngbo@gmail.com

Louise Bruce – lou_bruce@hotmail.com

Tania Frydensberg Larsen – frydensberglarsen@gmail.com

Estelle Dehn-Christoffersen – estelle@hotmail.dk

Jannik Hjelmsted – jannikhjelmsted@hotmail.com

Ulrik Minet – ulrik@minet.dk