Udfordringer velkomne!

Efter flere forespørgsler fra medlemmerne fiskes en god gammel kending op af glemmekassen:

En rangliste og udfordringstavle.

Formålet med ranglisten/udfordringstavlen er at motivere til at spille med flere forskellige end dem man normalt spiller med. Med tiden vil man også få et indtryk af, hvor man befinder sig på ranglisten og hvem der ligger lige omkring en selv. Der vil helt sikkert også gå sport i at komme så højt op på listen som muligt. 

HVORDAN VIRKER DET?

Til at begynde med vil der blive oprettet en digital tavle hos seniorerne — en på damesiden og en på herresiden. Kun singler. Vi tænker at anvende Boxladder systemet fra DTF. På sigt, når vi ser hvordan tingene fungerer, er ideen at lave en fysisk tavle.

Spillere på listen kan:

– Udfordre de 4 foranliggende spillere på udfordringslisten. Er du nummer 7 kan du altså frit udfordre nummer 6, 5, 4 og 3 på listen.

– Højst udfordre den samme spiller 2 gange på en sæson. Der skal gå minimum 3 uger mellem udfordringskampe mellem de samme 2 spillere. En tabende spiller i en udfordringskamp kan således først udfordre den vindende spiller efter 3 uger.

– Kun udfordre én spiller ad gangen. Er den pågældende spiller allerede optaget af en udfordring må man vente til kampen er spillet.

 Det er udfordrerens opgave at:

– Kontakte den de ønsker at udfordre og aftale spilletidspunkt.

– Reservere bane. En udfordringskamp skal afvikles inden for den tid, som man har booket banen. Vi opfordrer til at booke bane 5, hvor der er 1,5 time til rådighed.

– Indrapportere kampresultatet umiddelbart efter kampen ved at sende en mail med resultatet til rangliste@dragoertennis.dk

Kampafvikling:

– Kampen skal afvikles indenfor 14 dage efter udfordringen. Udvalget ser gerne, at man udviser fleksibilitet ved ferier eller kortvarige skader. 

– Vinder udfordreren, overtages den udfordredes plads, og sidstnævnte rykker én plads ned. Taber en lavere rangeret spiller, bliver begge spillere stående på deres respektive pladser.

– En udfordringskamp spilles efter de normale tennisregler. Et eventuelt tredje sæt skal spilles som match tiebreak – først til 10 point.

HVORDAN KOMMER JEG MED?

Man tilmelder sig ranglisten/udfordringtavlen ved at skrive en mail til rangliste@dragoertennis.dk med navn og det telefonnummer, som man ønsker påført listen. Alle klubbens aktive medlemmer kan optræde på ranglisten. Undtaget er dog medlemmer, der udelukkende repræsenterer andre klubber i officielle turneringskampe (holdturnering eller åbne turneringer) eller som deltager i disse klubbers klubmesterskaber.

Udvalget vil til at starte med placere tilmeldte spillerne på ranglisten. Tilmeldingsfristen er i første omgang onsdag d. 1. maj. Melder man sig efterfølgende starter man nederst på ranglisten. 

Og så er der kun tilbage at ønske jer alle en sæson fyldt med udfordringer! 

Bedste tennishilsner

Katrine Hansen, Simon Lübecker og Jacob Ulrich Krogh.