Træning (Sommer 2019)

Så er programmet for sommerens træning klart. Hér er noget for enhver smag og ethvert niveau – og der er ligeledes blevet plads til et par nye tilbud:

Nye tiltag

Som noget nyt er der i år tilbud til de alleryngste. Hver søndag står der ”Familietennis” på programmet. Hér har de 3-5 årige mulighed for at lege sig til en forhåbentlig lang tenniskarriere. Konceptet er, at barnet meldes til – men så frit kan vælge om det er mor, far eller bedsteforældre, der går med på banen til en fornøjelig time. For at deltage i dette initiativ er det ikke en forudsætning, at du er medlem af tennisklubben.

Til seniorerne er der i år oprettet træningshold om søndagen – perfekt til dig, som måske har svært ved at nå hjem til Dragør i ordentlig tid på en almindelig arbejdsdag.

Er du senior og skulle ønske at pudse formen af inden klubmesterskaberne – eller blot ønske ekstra træning, så har du muligheden i uge 32, hvor der udbydes ekstra træning. Du kan tilvælge 1, 2 eller 3 gange ekstra træning.

Træningsperiode

Første træningsdag: mandag d. 29. april

Sidste træningsdag inden sommerferien: søndag d. 30. juni

Første træningsdag efter sommerferien: mandag d. 12. august

Sidste træningsdag inden indendørssæsonen: søndag d. 22. september

Helligdage, hvor der ikke vil være træning:

St. Bededag: 17. maj

Kr. Himmelfart: 30. maj – 2. juni (begge dage incl.)

Grundlovsdag: 5. juni

Pinseferie: 8. – 10. juni (begge dage incl.)

Der gives ikke erstatningstræning for aflysninger pga. helligdage eller dårligt vejr.

Når vi når hen til sensommeren, så vil vi få udfordringer med mørke, og derfor vil der i sensommeren være følgende at tage højde for:

Uge 36 + 37: Normal træning

Uge 38: Alle møder ind kl. 18.00

Søndag d. 15. september kl. 16-18 vil der være ekstra træning for de spillere, som normalt træner tirsdage og torsdage kl. 19.30 – 21.00.

Sidste træningsdag er søndag d. 22. september.

Hvilket hold bør mit barn vælge?

Lær mere om de forskellige boldtyper hér:

Træning & priser Ungdom

Tilmelding

Ønsker du at melde dig til træning, er det selvfølgelig en forudsætning, at du er medlem af Dragør Tennis.

Du kan tilmelde dig via “Log Ind” på sitets forside – og i øverste menubar vælger du så den relevante kategori/relevante hold. 

Såfremt alle pladser ikke besættes, vil holdet ikke blive oprettet, men vi vil naturligvis forsøge at flytte tilmeldte rundt, så alle får spillet. Sidste frist for tilmelding er 1. april.

God fornøjelse!