Sponsorer

sponsorbanner2016

East of Copenhagen

Butikken, der sørger for at Dragør’s mænd holder stilen. East of Copenhagen er at finde ved vores præmieoverrækkelser.

Flügger

Dragør Tennis er en del af Flüggers omfangsrige andels-program, som giver klubbens medlemmer mulighed for at handle med rabat hos Flügger farver, samtidig med at klubben opnår støtte baseret på medlemmernes køb. Så skal du have malet derhjemme, så kig forbi Flügger Farver, Amager Landevej 102, 2770 Kastrup og lad vide, at du kommer fra Dragør Tennis.

Frisør Flash

Frisør Flash har ved flere lejligheder hjulpet Dragør Tennis med at sætte lidt kulør på vores præmier. Bl.a. ved Klubmesterskaberne 2021, hvor hårprodukter var en værdsat del af præmieoverrækkelsen.

Kellmann

Kellmann producerer alt indenfor skiltning – fra facadeskilte til byggeskilte og indendørsskilte. OG så er de en vigtig partner, hvad angår vores klubtøj.

Kirop

Kiropraktor Hans Østergaard har sponsoreret 2 windshields ved den nye slåmur. Skulle du have behov for kiropraktisk behandling, så kig forbi Kirop.

Protreatment

Protreatment har gennem adskillige år sponsoreret Dragør Tennis med alt fra klubtøj til windshields ligesom de også er med, når vores indendørssæson skal planlægges. Skulle du have brug for fysioterapi, så er Protreatment et godt bud på diagnosticering, behandling og træning.