Turneringsresultater

Ungdomsholdene fra Dragør Tennis afsluttede holdturneringen (udendørs 2019) med usædvanligt flotte resultater. I Tennis Øst B-rækken vandt Dragør Tennis guld hos U12, mens klubbens U16-hold fik sølv. Det er første gang, at Dragør Tennis har fået så fine resultater, og det vidner om det store arbejde klubben i de seneste år har lagt i ungdomsafdelingen. 

Tennis Øst dækker alle hold øst for Storebælt. Det betyder, at Dragør Tennis er i pulje med de stærkeste hovedstadsklubber, som har rigtig mange medlemmer og professionelle faciliteter – herunder indendørsfaciliteter og dermed muligheden for at træne året rundt.

U12’erne spillede fredag den 6. september kvartfinale mod Ledøje-Smørum og vandt klart 6-0. Dagen efter blev det til 4-2 mod KFUM, og så var holdet parat til finale mod Hørsholm-Rungsted. Begge hold var kommet ubesejrede igennem puljespillet, og det blev da også en tæt finale. Da alle kampe var spillet, stod det 3-3, hvilket betød, at afgørelsen skulle findes i flest vunde sæt. Her var Dragør foran 8-6 og kunne derfor gå hjem med guldet. 

I U16 turneringen spillede Dragør lørdag den 7. september semifinale mod Nexø. Det foregik i Farum, og Nexø havde bornholmsmesteren for U16 med på holdet. Det blev til en 4-0 sejr til Dragør, som derfor skulle spille finale dagen efter mod Vedbæk. Her blev der spillet fire meget tætte kampe, men Vedbæk gik af med sejren 4-0.  

Det skal også nævnes, at Gustav Blok Clevin fra Dragørs U12-hold er den eneste spiller i hele turneringen, som har spillet 16 kampe i år uden at tabe et eneste sæt. En meget imponerende statistik. 

I den kommende vintersæson kan Dragør desværre ikke deltage i holdturneringen, da klubben ikke har en hal og derfor ikke kan stille baner til rådighed for kampene. Vi ser frem til foråret, hvor klubbens hold igen kan deltage. 

U16 holdet bestod i slutspillet af: Clara Storm Ankerstjerne, Christian Holte, Oliver Dehn-Christoffersen og Rasmus Torp Vestentoft. I puljespillet har Johanna Drøidal og Oliver Lauritsen desuden spillet for holdet.
U12-holdet bestod i slutspillet af: Gustav Blok Clevin, Sebastian Lauritsen, Tristan Elliot Deibjerg og Mathilde Brinkgaard. I puljespillet har Mille Brinkgaard og Bastian Lyngbo også spillet.